Left

image

HUNMagyarul
Menu:
lsmaker.uw.hu
Programjaim

Programjaim

LSMaker

Ugrás az LSMaker oldalra

LSSound

Ugrás az LSMaker oldalra

LSText

Ugrás az LSMaker oldalra

LSBlueBox (ÚJ 2005.05.20.)

A programmal egy egyszerű blue-box, kulcsoló program. Az LSText kimenetére csillagokat rakni hasznos. Itt letölthető.

LSStar (ÚJ 2005.04.15.)

A programmal csillagos háttérképeket lehet készíteni, LSText-hez kiváló háttérnek. Itt letölthető.

Still2Mov

Ezzel a programmal egyszerűen lehet az állóképekből mozgóképeket készíteni. Hasonlóan, mint az Adobe Premiere-ben, csak ez nem méretezi le először a képet a kimeneti méretre, így sokkal jobb minőségű a végeredmény. Itt letölthető.

Glass video effect

Ezzel a programmal érdekes üveg-effekt készíthető, állóképekhez is használható. Itt letölthető.

Bitráta kalkulátor

A program segítségével kiszámolható a megfelelő bitráta, amivel a videókat tömörítve a kívánt fileméret érhető el. Itt letölthető.

Video Image Preprocessor

A program DV videószerkesztéshez készült. TV-re vagy videóra kiküldeni számítógépes képet, videót nem is olyan egyszerű. A TVk mindig körbe levágnak a képből, ami nagyon zavaró ha digitális fényképezővel készült képeket nézünk. Másrészt a TVk az interlészelés miatt (ld. Leírások) a kép bizonyos részei villognak. Ez a program segít előkészíteni a képeket a videóra íráshoz. Néhány tulajdonság: körbevágás, keretezés, szűrőzött leméretezés, deinterlészelés (megszünteti a villogást), Kötegelt feldolgozás. Itt letölthető.

Enc98/27

Ez egy rendkívül összetett algoritmust használó filetitkosító program. Az Enc27 DOS alá lett kifejlesztve, az Enc98 pedig Windowshoz. Az Enc27 képes SFX (önkicsomagoló) keszítésére is.

Filesplitter

Ez egy hasznos filedaraboló és összerakó program. Jól jön nagy fileok E-Mailen küldésekor. Itt letölthető.

File Editor

Ez egy hexa editor. Sok típusba képes kiírni, nem csak byteokba (32, 16, 8 ... bit egész, strings). Tartalmaz számrendszer-átváltót is. Tizes és tizenhatos számrendszerben is tud szerkeszteni. Itt letölthető.

Fullscreen Image Viewer

Ez egy egyszerű program, mely MBP és JPG képeket tud megnyitni, és azokat teljes képernyőben jeleníti meg. Lehet kattintással és az egér görgőjével nagyítani. A betöltendő kép nevét paraméterként kell megadni (fsiv.exe picture.jpg). Az Escape gombra kilép, az 1-7-es billenyűkkel átméretező algoritmust lehet választani. 0-val 100%-ra nagyít. A program kiváló gyorsnézőkének Win98-ban (társítani kell a képekhez), vagy prezentációkhoz. Itt letölthető.

 

Copyright LSMaker 2005.